Welcome to wtzbielanka.pl   Click to listen highlighted text! Welcome to wtzbielanka.pl Powered By GSpeech

Dokumenty do druku

Załącznik nr 1

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA UCZESTNIKA WTZ

Obowiązek  informacyjny  wynikający  z rozporządzenia  Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz. U. UE. L.2016.119.1

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia  Parlamentu  Europejskiego i  Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że:

 

Administratorem danych osobowych są Warsztaty Terapii Zajęciowej w Bielance 25,

38-311 Szymbark, tel. (18) 3531704, adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Inspektorem Ochrony Danych w Warsztatach Terapii Zajęciowej w Bielance jest:

P. Krystyna Szpyrka 

adres e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

tel. (18) 353 17 04

 

W Warsztatach Terapii Zajęciowej w Bielance Pani/Pana dane osobowe  w postaci pomiaru temperatury przetwarzane  są na podstawie art. 9 ust. 2 lit. g (przetwarzanie jest niezbędne ze względów związanych z ważnym interesem publicznym) oraz art. 9 ust.2 lit. i (przetwarzanie jest niezbędne ze względów związanych z interesem publicznym w dziedzinie zdrowia publicznego, takich jak ochrona przed poważnymi transgranicznymi zagrożeniami zdrowotnymi) RODO;

Dane  osobowe   Pani/Pana  nie będą  rejestrowane, gromadzone, przechowywane, udostępniane, ani w inny sposób przetwarzane.

Dane osobowe Pani/Pana nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Osobom, których dane są przetwarzane przez Warsztaty Terapii Zajęciowej w Bielance, przysługuje prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych)

Udostępnione dane Pani/Pana  nie będą podlegały profilowaniu ani przetwarzaniu w sposób zautomatyzowany.

Podanie danych osobowych w zakresie wymaganym ustawodawstwem  jest obligatoryjne.

 

 

Zapoznałam(em) się z klauzulą informacyjną.

 

………………………………………………….

                         (data i podpis)

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Załącznik nr 3

 

OŚWIADCZENIE

Oświadczam, że w ciągu ostatnich 14 dni nie miałam(em) kontaktu z osobą chorą z powodu infekcji wywołanej korona wirusem lub podejrzaną o zakażenie lub przebywającą w izolacji lub kwarantannie.

 

…………………………………………………….

            (data)    (podpis)

 

OŚWIADCZENIE

Oświadczam, że zobowiązuję się do niezwłocznego poinformowania WTZ w Bielance o zmianie sytuacji i od momentu kontaktu z osobą chorą z powodu infekcji wywołanej korona wirusem lub podejrzaną o zakażenie lub przebywającą w izolacji lub kwarantannie pozostanę w domu.

 

…………………………………………………….

            (data)  (podpis)

 {gallery}zdjecia/2020/50{gallery}

Odsłony: 100
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech